MODELE 2022 / 2023 IN STOC!!!

Vezi site inchirieri

Vezi site vanzari

Programul “0” COSTURI

Autorulote Rimor Autorulote, autorulote de vanzare, FIAT, FORD, RENAULT, IVECO - Rimor Autorulote, autorulote de vanzare, FIAT, FORD, RENAULT, IVECO - Rimor

Compania RIMOR este un important producator european de autorulote si printre primii trei din Italia , avand o experienta de 30 de ani in domeniul produselor destinate petrecerii timpului liber.

 

RIMOR este de partea celor care iubesc libertatea, care doresc calatorii placute confortabile si un partener adevarat pentru o aventura continua si zilnica.

 

RIMOR este prietenul celor care au nevoie de o autorulota pentru a iesi in vacante si weekend in cuplu, pentru cei care vor sa faca excursii in familie si la fel de bine, pentru un grup de prieteni baieti si fete dornici de distractii unice.

 

Compania produce o gama variata si completa de autorulote sub brandul de RIMOR pe sasiu FIAT, FORD, RENAULT, IVECO, avand una dintre cele mai diversificate game de produse cu aceste motorizari.

La fel si gama de preturi este foarte diferita de la produse simple si relativ ieftine, la autorulote foarte bine echipate si cu un pret pe masura.

 

Produse RIMOR - Autorulote de vanzare sau (motorhome, autocaravane, camper, camping car, motorulote) :

 

- SEAL (FIAT)

- KATAMARANO (RENAULT)

- SURF (RENAULT)

- EUROPEO (FIAT)

- SUPER BRIG (FIAT)

- CAMPER VAN (FIAT, RENAULT)

Acest site nu utilizeaza cookies pentru monitorizarea traficului sau pentru campanii de marketing

Continuarea navigarii implica acceptarea Politicii de confidentialitate

Toate informatiile si imaginile existente pe acest site sunt cu titlu informativ

Acasa Compania Rimor Modele Catalog Lista de Preturi Inchirieri Contact Rulote Romania - Rulote ieftine noi Site-uri utile Autorulote Romania - Gama completa de produse